Over ons

A&A Cadena administratie kantoor

Cadena is een klein kantoor met vier medewerkers voor:

  • belastingen
  • administratie
  • zakelijke begeleiding
  • advies

administratiekantoor den haagEr is o.a. door het gestaag groeiende aantal zelfstandigen (met name de zzp’ers) veel vraag naar goede begeleiding en advisering. Het zou daarom weinig moeite kosten om ons kantoor in snel tempo groter te laten worden, maar dat willen we niet om te voorkomen dat klanten anoniem worden. We hechten zeer aan een persoonlijke benadering van onze klanten en we nemen dan ook niet zomaar iedereen als cliënt aan.

We werken met z’n vieren voor ongeveer 300 klanten die voor een zeer groot deel een zelfstandig beroep uitoefenen. Ons kantoor is gevestigd in het woon/werkpand De Grote Pyr in Den Haag.Onze klanten komen ook voor een belangrijk deel uit dat circuit. Het zijn hoofdzakelijk kleinere bedrijven en veel daarvan zijn werkzaam in ambachtelijke, creatieve en adviserende beroepen. Meer weten hierover? Kijk hieronder voor een overzicht van de beroepen die onze cliënten uitoefenen.

Naast bovengenoemde werkzaamheden geven we desgewenst ook advies en begeleiding bij het opzetten van de bedrijfsstructuur en het kiezen van rechtsvormen van de onderneming, de financiële en fiscale planning en het opzetten van een boekhouding.

Rob Privée
Hans de Bruin
Rein Kerkhoff

A&A Cadena:
Elandstraat 200 in Den Haag
070-3626724

 

abyasa yoga